Thursday, October 27, 2011

Penangan Beckham

Beckham ialah seekor kucing...sekarang dah makin gemuk si Beckham. Paling penting sekali, Beckham pantang dicabar. Tapi cik Jue memang suka mencabar Beckham.Padan muka kena penangan Beckham. Sila tengok video sampai habis tau.



5 comments:

Gen2Merah said...

alaaa.. saya tak dapat tengok video si Beckham ni.. line intenet slow sangat la.. uhuhu...

salam cikgu.. salam kunjungg mengunjung. Singgah2 le ke blog Gen2Merah klu ada kelapangan ye... Salam Persahabatan (",)

cemomoi said...

line tak clear nak layan si bekam

khairul said...

kesian beckham kena belasah

Kazman & Sue said...

haaa3x... ini beckham belum jinak lagi... tapi suka tengok beckham part yg last tu...control mancoo wooo jee buat muka tak bersalah...haaa3x

CikguShikin said...

haha..tu la pasai beckham tu wat muka tak bersalah je..kucing lain jarang melawan, beckham je

Aurora dan bagaimana ia terbentuk?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pernahkah anda dengar tentang aurora? Aurora merupakan peragaan cahaya yang mempesonakan di langit. A...